Meeting Of Styles 2016

Download
Meeting of styles 2016 poster
Donwload en deel deze poster op je sociale media
MOSposter16.jpg
JPG Image 1.6 MB

Het graffiti festival Meeting of Styles komt ook dit jaar naar Antwerpen, van 12 tot 14 augustus. Meer dan 160 artiesten zullen een straatkunstwerk plaatsen op een muur die start in de Krugerstraat en doorloopt tot in de uitbreidingsstraat. In totaal krijgt het festival ongeveer 3000 vierkante meter ter beschikking.      

 

Meeting of Styles (MOS) is een internationaal graffiti festival dat dit jaar plaatsvindt in twintig landen. Wereldwijd nemen duizenden graffitikunstenaars deel aan dit evenement. Antwerpen is sinds het begin van MOS betrokken bij dit evenement. In 2001 vond MOS voor het eerst plaats op het Munthof in het hart van de stad, later verhuisde MOS naar het Kavka (tegenover de Oudaan). Na 7 jaar kwam MOS vorig jaar terug naar Antwerpen onder de  organisatie van het Antwerpse graffiti collectief Aerosol Kings. De site aan de zomerfabriek is nu de vaste locatie voor MOS waar dit jaar dus de derde editie plaats zal vinden. 

 

Meer dan 120 nationale en internationale graffiti-artiesten zoals Ques (Mexico), Derm (BE), Ghetto Farceurs(FR) en vele anderen zullen aanwezig  zijn.

De graffiti kunstenaars krijgen ieders een muur ter beschikking waar ze hun werk op kunnen maken. Hier kunnen ze samen werken met kunstenaars van verschillende landen met een andere stijl.

Dit is het doel van MOS, verschillende culturen en stijlen samenbrengen om een gezamenlijk kunstwerk te maken.

 

Op zaterdag 13 augustus zijn er van 13 tot 16 uur graffiti workshops. De workshops zijn voor alle geïntereseerden om eens kennis te maken met graffiti. Leeftijdscategorie 12j.tot…  Je kan je hiervoor inschrijven via e-mail (mosbelgium@hotmail.com)

 

Daarnaast is er ook een street market voorzien waar t-shirts, artwork en merchandise van de artiesten te koop is. Ook zijn er gedurende het hele event live dj’s en optredens aan de gang.

Dus kom zeker eens kijken en blijf gezellig hangen voor wat te eten en drinken.

 

Meer informatie over Meeting of styles vind je terug op

www.meetingofstyles.com 

Aerosol kings 

2018 Antwerp

Belgium

info@aerosolkings.com

www.aerosolkings.com

Follow us on: